Munkatársak

Lészainé dr. Csernátoni Emőke

Lészainé dr. Csernátoni Emőke, lelkész férje mellett gyermekmunkát végzett a gyülekezetben. 1993-tól tanított a visai, majd a kolozsvári óvodákban. 2001-ben az Apáczai Csere János Líceum tanító-óvónőképző szakán szerzett oklevelet. Huszonnyolc éve vállalja a református óvodai oktatást. Erdélyben beindította hivatalosan az első magyar református óvodát. Négy gyermek édesanyja. A nagycsoportot és az iskolai előkészítő csoportot vezeti határon túl is elismert szaktudással, bölcsességgel és empátiával.

Harangozó Paula

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Karán végzett. Három évvel ezelőtt óvodánkban gyakorlatozott, ezért jól ismerik az óvónők és a csemeték. Versenyvizsgával elnyert óvónői állást tölt be a Csemete Református Óvodában. Ő vezeti a legkisebb csoportot, ahol kellő szakértelemmel irányítja a gyermekek életét és oktatását.

Dósa Noémi Diána

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Marosvásárhelyi Karán szerzett óvónői oklevelet, és Kolozsváron zenetanári oklevelet. Nagy szaktudással és kellő gyakorlattal szeretgeti a kiscsoportos csemetéket. Az idei tanévtől a kiscsoportban szereti, vigyázza, gondozza és neveli a csemetéket.

Vonó Beáta

A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok Karán szerzett óvónői oklevelet. Nagy elszántsággal és gyarapodó tapasztalattal szeretgeti a nagycsoportos csemetéket. Az idei tanévtől a nagycsoportban szereti, tanítja, vigyázza, gondozza és neveli a csemetéket.

Munkatársak

 

Jakab-Ferkő Ildikó - óvónő

Dénár Csilla - dada

Ilyés Magdolna - dada

Elekes Bea - dada

Crișan József - úszóedző

Szabó Kinga - zenetanár

Lészai Lehel - számítógép oktató

Weber Nina - angoltanár

Katrinecz Erika - balett tanár

Both Zsuzsa és Oláh Orsolya - néptánc tanár

Farkas-Hegyi Andrea - egészségügyi asszisztens

Kovács Katalin - szakács

Kilin Erzsébet - takarítónő